A forgatás hetében járunk. Hétfőn. Szerdán jönnek forgatni.

Értékeljük az előző órai áttekintő táblázatokat. Ebben nagyon nem aktívak. Nem érdekli őket az értékelés. Semmi javalat. Minden tökéletes.

Ezt követően jöhet a mai feladat. Google kérdőív elkészítése az áttekintő táblázat alapján. Majd a kérdőív tejesztése. Felmérjük, hogy ki milyennek látja a fb. profilját. Majd az eredményeket infografika készítésére szeretnénk felhasználni.

Egy önkéntes diák készíti a kérdőívet a google fiókjában. Addig a többiek még bővítik az áttekintő táblázatot új szempontokkal.

Az elkészült kérdőív itt érhető el (és tölthető ki):

https://docs.google.com/forms/d/1aiJelGSyRgRp3uREkiGXfEz_YPuS9px8D0QSUHDpXDg/viewform

Az eredményekről pedig pár képernyőkép (Két nap alatt 130 válasz született; azóta még egy hét alatt jött össze ez a 207. A diákok meglepően sokat dolgoztak azért, hogy minél több emberhez eljusson. Nagy örömmel terjesztették munkájukat.):

kerdoiv_grafikonon.png

 

kerdoiv_grafikonon_2.pngkerdoiv_grafikonon_3.pngkerdoiv_grafikonon_sokpluszegy.png

Címkék: google kérdőív produktum áttekintő táblázat

A bejegyzés trackback címe:

https://facebookprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr696185294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása