Első produktum készítése

 2014.05.05. 18:21

Elérkezett a nap, amikor nekikezdtünk az első produktum készítésének.

Csoportokba rendeződtünk a teamup-pal, majd a csoportok az összegyűjtött veszélyek közül választottak egyet maguknak. A választottról készítettek egy áttekintő táblázatot.

Majd szétosztottam őket, úgy, hogy minden csapatból egy-egy ember kerüljön új csapatba. S azt a feladatot kapták, hogy mondják el egymásnak, hogy milyen feladatot kaptak, mire jutottak vele a csapatban. A többiek pedig  1 kérdést és egy javaslatot fogalmaztak meg neki. Majd mindeni visszatért a régi csapatához és beépítette a hallottakat. Javított azon.

Ezt követően egy-egy ember elküldte nekem e-mailben a csapat munkáját, a többiek közül egy pedig értékelte a csoport munkáját. Ki volt a legaktívabb, ki a legkevésbbé aktív. Illetve milyen segítséget kaptak a többi csoportból.

Az elkészült munkák egy egyesített dokumentumban megtekinthetők itt:

http://1drv.ms/1nj0DzG

Érdekes megfigyelni a csoportok eltéri nyelvi szintjét. Az utolsó szempont megfogalmazása mennyire más szintű, mint az összes többi.

Az értékeléskor a legaktívabb és legkevésbbé aktív ember kimondása nem sikerült. Diplomatikusan kitértek a konkrét személyek megnevezése elől. Az is kiderült, hogy nem sikerült egymásnak ötletet adni. Hiába volt az a feladat, egyedül egy ember kapott bármiféle ötletet, vagy megjegyzést a többiektől. Hát ezekben még bizony fejlődni kell.

Következő alkalommal értékeljük az áttekintő táblázatot. Közben elkészül a google kérdőív. Az értékeléssel párhuzamosan ezt is javítjuk, értékeljük. Majd terjesztjük.

Címkék: facebook produktum áttekintő táblázat

A bejegyzés trackback címe:

https://facebookprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr126120385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása